Gambar Alt

Sabana de La Mar

Njaluk lelungan pribadi!
Book Trip Pribadi utawa Grup

Sabana de la Mar Pengalaman

Yen sampeyan ana ing Samana nanging seneng lelungan Pribadi kanthi Anggaran Sedheng, ana Pilihan. Sampeyan bisa njupuk Ferry saka Samana wektu: 7:00, 9:00 lan Bali menyang Samana saka Sabana de la mar: 3:00 utawa 5:00.

Book Kamar Panjenengan

Sabana de la Mar Hotel

Iki nawakake Kamar sing paling apik yen sampeyan pengin nginep ing Sabana de la mar ing Taman Nasional Los Haitises: