Gambar Alt

Apa We Offer

Macem-macem layanan
Kita beda...

Amarga kita peduli

Kita ora mung nganggep klien kita minangka pengunjung ing Republik Dominika, kita ndeleng dheweke minangka lelungan internasional sing nunggu liburan seumur hidup lan iki sing dikirim! Pendekatan progresif lan dinamis saka tim ahli kita njamin sampeyan bisa yakin karo komitmen 100% kanggo nyedhiyakake layanan sing lancar lan profesional kanggo sampeyan, kanca utawa kulawarga.

Atusan dolan, wisata lan aktivitas kanggo sampeyan seneng Republik Dominika kanggo maksimum!

Pemandu Wisata Lokal

Pemandu wisata profesional, sing nganggo basa sampeyan

Pengalaman Custom

Rancang pengalaman sampeyan dhewe sing cocog karo kapentingan, kabutuhan lan anggaran sampeyan

Transfer Pribadi

Pembalap profesional kanthi safety lan kenyamanan sampeyan dadi perhatian pertama

Panggonan ayu

Temokake panggonan rahasia karo kita lan seneng dhewe kanggo maksimum

Gampang, Cepet & Aman

Pesen Online

Booking online gampang, cepet lan aman karo kita. We offer 3 jinis cara pembayaran beda. Book online Tour utawa Excursion lan nyimpen panggonan sampeyan. Yen sampeyan butuh pitulung, hubungi spesialis layanan pelanggan sing online 24/7, siap mbantu sampeyan. Waca liyane babagan proses pesenan karo kita.

Read More

BOOKING CEPAT 0
Pembayaran AMAN & AMAN 0
Pembatalan PROTEKSI 0
TIM DUKUNGAN 0
Temokake Bisnis Lokal

Temokake Restoran, Toko & Papan sing dirating paling dhuwur

100 +
TUR & EXCURSIONS
10 K
SHOPPING
500 +
TRANSFERS
5000 +
RESTORAN
11 K
LOJING
100 +
KANGAN
100 K
TEMPAT
20 K
LAYANAN LAIN
Republik Dominika

Proyek anyar Silvan International

Kabeh ing sak panggonan! Golek restoran Top-dirating, panggonan Tetep, hotel etc Priksa panggonan paling apik kanggo blanja, golek kabeh layanan. Iklan Bisnis Sampeyan Gratis karo kita.

Streamline Bisnis Panjenengan

We are layanan lengkap, agen lokal sing ngerti carane golek wong lan ngarep saben bebarengan. Kita nggunakake alat online kanthi kemampuan telusuran sing ora cocog kanggo nggawe sampeyan luwih pinter lan luwih cepet. Akibaté, entuk dhaptar Hotel, Restoran, Transfer, Tur & Wisata kanggo ndhukung pelanggan sampeyan.

Dhaptar Klaim

Kanggo ndhukung bisnis cilik saka Locals kita duwe pilihan kanggo pratelan bisnis dhewe, Kayata Hotel, Restaurant, Pasar sak Republik Dominika.

 

njaluk Diwiwiti

24 / 7 CUSTOMER SUPPORT
VERIFIED review pelanggan
Paling murah