Snorkel Cayo Levantado lan pulau Farola Snorkeling

Duration:
Wengi 7
Tumpaan:
Kayaking & Snorkeling
Tipe Tur:
Tur eko, sinau babagan Alam Republik Dominika, nglangi, Kayaking lan Snorkeling ing Teluk Samana, Pulo Bacardi
Ukuran klompok:
Min 1 Maks 45

$67.00

Estaremos recorriendo la island Cayo Levantado y Cayo Farola, son pequeñas islas especiales en la bahía de Samaná que albergan una vida marina extraordinaria, ¡que incluye tortugas, ballenas jorobadas, langostas y delfines!

Cathetan: ¡Este tour es privado!

 

Pilih pilihan wisata:

Diskon:
Kantor Samana:

Tawaran khusus

Description

Saka Samaná port Private Tour

Snorkel Cayo Levantado lan pulau Farola Snorkeling

Ringkesan

Kita bakal lelungan menyang pulo Cayo Levantado lan Farola, minangka pulo cilik khusus ing teluk Samana sing dadi papan kanggo urip segara sing luar biasa - kalebu penyu, paus bungkuk, Lobster, lan Dolphins!

Catetan: Tur iki pribadi. (Mung sampeyan lan kulawarga utawa kanca lan Tour Guide).

 

Inklusi & Pengecualian

 

Inclusions

 

  1. Pandhuan Wisata
  2. Perjalanan prau
  3. Jaket keslamatan
  4. Paket snorkeling
  5. Kabeh pajak, ragad, lan biaya penanganan
  6. Pajeg lokal
  7. Ombenan (Botol banyu saben wong)

Pambatasan

  1. Warisan
  2. Nedha awan ( Biaya Tambahan 15 USD) Saben Wong.
  3. Nedha awan karo Lobster (Biaya Tambahan 25 USD) Saben wong.
  4. Mobil Transfer
  5. Ombenan Alkohol

 

Mangkat & Bali

Perjalanan iki diwiwiti jam 8:03 lan rampung sekitar jam 12:15 sore. Nanging amarga iku bakal trip pribadi sampeyan bisa nyetel wektu kanggo miwiti lan rampung.

Wong lelungan bakal entuk titik temu sawise Proses Reservasi. Tours miwiti lan Rampung ing titik patemon kita.

 

Apa sing Diarepake?

Snorkeling dolan karo Expert Guide kanggo seneng satwa segara saka lumahing, karo sirip lan topeng; Kita bakal nemokake pulo Cayo Levantado paradisiacal, snorkeling ing rong panggonan sing beda sajrone lelungan lan nikmati pantai sing narik kawigaten iki sing ora duwe akses kendaraan (Durasi 4 jam).

Kita bakal budhal saka titik patemon ing Pelabuhan utama Samana jam 8:30 esuk, sawise 25 menit navigasi kita bakal teka ing titik snorkeling pisanan sing diarani Cayo Farola, kita bakal snorkeling 45 menit lan terus menyang pantai Cayo Levantado, ing ngendi kita bisa nglangi. . , apa sethitik liyane snorkeling, utawa mung seneng pantai apik tenan iki.

Kita bakal seneng sandwich, rum, soft drink, lan banyu lan ing jam 12 dina kita bakal bali menyang pelabuhan Samana utawa nginep ing Cayo levantado. Sawise iki, kita bakal bali menyang titik wiwitan. Bab liya sing kudu digatekake kabeh wisata ditindakake kanthi prau.

Jadwal:

8:30 AM - 12:15 PM

 

Apa sampeyan kudu nggawa?

  • kamera
  • Towel
  • Perlindhungan srengenge
  • Hat
  • Celana lan sepatu sing nyaman
  • Sandal menyang pantai
  • Sandhangan renang
  • Awis kanggo oleh-oleh

 

Hotel Pickup

Pick-up hotel ora ditawakake kanggo tur iki.

 

Catetan: yen sampeyan pesen ing 24 jam saka demo / Excursion wektu departure, kita bisa ngatur hotel Pick-up karo biaya ekstra. Sawise tuku rampung, kita bakal ngirim informasi kontak lengkap (nomer telpon, alamat email, etc.) kanggo Tour guide lokal kanggo ngatur noto pick-up.

Konfirmasi Info Tambahan

  1. Tiket minangka Resi sawise mbayar Tour iki. Sampeyan bisa nuduhake pembayaran ing telpon.
  2. Titik Temu Bakal Ditampa Sawise Proses Reservasi.
  3. Anak kudu diiringi wong diwasa.
  4. kursi roda bisa diakses
  5. Bayi kudu lungguh ing puteran
  6. Paling lelungan bisa melu

Kebijakan pambatalan

Kanggo mbalekaken lengkap, mbatalake paling 24 jam sadurunge tanggal wiwitan pengalaman.

Hubungi kita?

Booking Adventures

Lokal lan Nasional Pemandu Wisata & Layanan Tamu

Reservasi: Tur & Wisata ing Dom. Rep.

📞 Telpon / Whatsapp  + 1-809-720-6035.

📩 info@bookingadventures.com.do

We are Fleksibel Setting Private Tours by Whatsapp: + 18097206035.