Samana: Cayo Levantado & Whale Watching

Duration:
Wengi 8
Tumpaan:
Catamaran utawa Boat Tour
Tipe Tur:
wisata eko, Wisata Alam. Whale watching Samana bay
Ukuran klompok:
min 1 Maks 45

$67.00

Tur nonton paus ing Samaná lan Cayo Levantado saka pelabuhan Samaná karo panuntun naturalis lokal. Dolan maring paus humpback ing papan suci lan sawise nonton paus ing Teluk Samaná, ngunjungi Pulau Bacardi kanggo nedha awan lan nikmati pantai.

Sawise trip iki, kita bakal nggawa sampeyan bali menyang titik patemon ngendi kita miwiti.

Tulung dicathet: Bayi (0 – 23 sasi) gratis, Anak (2 – 10 taun)

Priksa dina sing kasedhiya kanggo dolan iki:

Diskon:
Book ing advance, Priksa kasedhiyan::

Layanan sing diiringi

Panuntun Meal insurance Kayak Entrance Sanctuary

Tawaran khusus

Description

Iwak paus nonton Teluk Samana

Samaná Whale Watching & Cayo Levantado saka Pelabuhan Samana

Ringkesan Whale Watching 

Excursion for Whale watching in Samana bay starting from Samana port. Full day trip for whale watching in Samana bay and visiting the historical Island of Cayo Levantado plus Lunch on the beach.

Pisanan, kita ketemu ing Kantor Kita.

Banjur Ekskursi diwiwiti jam 9:00 lan rampung jam 5:00 sore. Sawise aborting kita Catamaran utawa Boat kanggo ngunjungi Paus ing habitat dhewe.

Saka 9:00 am nganti 12:00-noon Whale watching ing Sanctuary observatorium lan Sawise trip Paus iki kita bakal ngunjungi Bacardi Island / Cayo Levantado. Ing Pulo Bacardi, Buffet Lunch saka Gaya Dominika khas bakal diwenehake.

Yen nedha awan wis rampung, sampeyan bisa nglangi nganti jam 4:30 sore. Wisata kasebut bakal rampung ing jam 5:00 ing pelabuhan sing padha saka ngendi bakal diwiwiti.

Cathetan: Tur iki Ora Pribadi. Kanggo tur Pribadi utawa mung nonton paus tanpa Cayo Levantado hubungi kita. Whatsapp utawa Telpon: + 1809-720-6035

highlights

  • Paus humpback ing calving alam lan lemah kawin
  • Biaya mlebu menyang Observatorium kalebu
  • Nedha awan khas Dominika ing pantai
  • Perjalanan kapal
  • Pemandangan spektakuler ing pinggir segara ing sekitar Teluk Samana
  • Profesional multi-lingual Tour Guide

Apa sing Dikarepake ing Perjalanan Nonton Paus?

Entuk karcis kanggo dina Whale Watching demo in Samana bay lan nedha awan apik lan wektu pantai.

The whale watching trips are organized by “Booking Adventures” starts at the meeting point set with the Tour Guide. Lunch at the beach and you can stay as long as you want swimming around. If you are Vegan we also can set some food for you.

Mangkat & Bali

Titik patemon lan rampung diwenehake sawise Proses Reservasi.

Jadwal:

9:00 AM - 5:00 PM

 

Garansi Whale

Yen ora ana paus sing katon sajrone lelungan nonton paus, tiket trip sampeyan bakal dadi voucer kanggo nonton paus liyane utawa wisata apa wae sajrone telung (3) taun. Metu dina sabanjure, minggu ngarep utawa taun ngarep.

Inclusions

  1. Buffet nedha awan ing pantai
  2. Pemandu Wisata multibahasa profesional
  3. Catamaran utawa Boat Trip
  4. Wedang sing disedhiyakake ing papan
  5. Life Jacket (kanggo wong diwasa lan bocah)
  6. Entry / Admission - Sanctuary
  7. Kabeh pajak, ragad lan biaya penanganan

Pambatasan

  1. Warisan
  2. Mobil Transfer
  3. Ombenan Alkohol

Pick-up hotel ora ditawakake kanggo tur iki.

Catetan: Yen sampeyan pesen ing 24 jam saka demo / Excursion wektu departure, kita bisa ngatur hotel Pick-up karo biaya ekstra. Sawise sampeyan tuku rampung, kita bakal ngirim informasi kontak lengkap (nomer telpon, alamat email, etc.) kanggo guide Tour lokal kanggo ngatur pangaturan pick-up.

Apa sampeyan kudu nggawa?

kamera
Repellent tunas
suncream
Hat
Celana sing nyaman
Sandal menyang pantai
Sandhangan renang
Awis kanggo oleh-oleh

Konfirmasi Info Tambahan

  • Tiket minangka Resi sawise mbayar Tour iki. Sampeyan bisa nuduhake pembayaran ing telpon.
  • Titik Temu Bakal Ditampa Sawise Proses Reservasi.
  • Anak kudu diiringi wong diwasa.
  • kursi roda bisa diakses
  • Bayi kudu lungguh ing puteran
  • Paling lelungan bisa melu

Kebijakan pambatalan

Kanggo mbalekaken lengkap sawise Fees, Waca Sarat lan Ketentuan ing proses leladen sadurunge leladen saka pengalaman.

Pengalaman Unik

Keuntungan saka Booking Private Trips

keluwesan

Mupangat saka Wektu Fleksibel adhedhasar jadwal lelungan sampeyan

Itinerary Pribadi

Rencana trip fleksibel sing cocog karo kapentingan, kabutuhan lan anggaran sampeyan

Pemandu Lokal Pribadi

Pakar lokal sing disertifikasi kanthi kawruh sing sugih bakal fokusake kabutuhan sampeyan

Harga Terjangkau

Wisata pribadi bisa kasedhiya kanthi rega sing cukup nalika njamin kualitas

Diskon Grup

Diskon kanggo grup 10+

Ngindhari Kelompok Wong Gedhe

Wisata & Ekskursi Nonton Paus Pribadi

Kita nyedhiyakake charter khusus kanggo klompok ukuran apa wae, njamin kualitas, keluwesan lan perhatian khusus kanggo saben rinci.
Apa sampeyan nggoleki pengalaman alam sing disesuaikan tanpa wong akeh kanggo reuni kulawarga, kejutan ulang tahun, retret perusahaan utawa acara khusus liyane? Apa sampeyan lelungan discerning sing luwih seneng pilihan kanggo nyetel agenda dhewe karo charter adat. Yen ya, mula kita bisa nulungi sampeyan nggawe pengalaman pribadi. Apa wae bisa!
Yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan samubarang Tours kasebut ing ngisor iki utawa nuduhake sawetara gagasan lan ngatur dhewe, hubungi kita dina kanggo informasi luwih lengkap.

Samana Whale Watching Sanctuary

Komite Sanctuary wis netepake sakumpulan aturan utawa peraturan sing dirancang kanggo nglindhungi spesies sing kaancam punah iki lan kanggo njamin keamanan wong-wong sing kepengin weruh.

Mangsa paus humpback ngluwihi saben mangsa saka Desember nganti April.

Boat captains and crew will continue to be trained. Environmental education programs directed towards the whale watching tourists will also be developed.

Peraturan Nonton Paus

- Prau sing teka ing Sanctuary kudu netepi peraturan ing ngisor iki:
- Prau lan / utawa sing manggoni kudu ora nyedhaki luwih saka 50m saka panggonan paus ditemokake, lan kurang saka 80m nalika ana ing ngarsane ibu-ibu karo pedhet.
-Ing area nonton paus, mung siji prau sing bisa ngladeni paus kasebut.
-Anane macem-macem prau bebarengan, dadi cilik utawa gedhe, galau paus.
-Saben prau kudu ora manggon luwih saka telung puluh menit karo klompok paus tartamtu.
-Saben prau kudu ora nggawe owah-owahan dadakan ing arah lan / utawa kacepetan nalika cedhak paus.
-Ora ana obyek sing dibuwang menyang banyu, lan ora ana swara sing ora perlu nalika cedhak karo paus.
-Yen paus nyedhaki luwih saka 100m saka prau, motor kudu dilebokake ing netral nganti paus katon mundur saka prau.
- Prau ora bisa ngganggu arah nglangi utawa prilaku alam paus. (Paus bisa ninggalake habitat alame yen diganggu).

Tindakan Nonton Paus

-Mung 3 prau sing diijini nonton paus ing wektu sing padha, klompok paus sing padha. Prau liyane kudu tetep 250 meter ngenteni giliran kanggo nonton paus nggawe kelompok 3.
-Jarak antarane prau lan paus yaiku: kanggo ibu lan pedhet, 80 meter, kanggo klompok paus diwasa 50 meter.
-Nalika nyedhaki zona nonton paus, ing jarak 250 meter, kabeh mesin kudu netral nganti giliran nonton paus.
-Boats diijini kanggo nonton klompok paus kanggo 30 menit, yen padha arep nerusake nonton paus kudu golek grup liyane. Ing pungkasan saka
mangsa wektu nonton paus bisa setengah gumantung saka jumlah paus lan pengunjung.
- Ora ana prau sing diidini nglilani penumpange nglangi utawa nyilem karo paus ing Teluk Samaná.
-Kabeh penumpang ing prau kurang saka 30 kaki kudu duwe lifevest ing kabeh wektu.
-Mabur liwat kewan dilarang ing dhuwur kurang saka 1000 meter

Pilih titik patemon sampeyan

Setel titik wiwitan sing beda

Yen sampeyan ora nemokake titik wiwitan, hubungi kita kanggo koordinasi.

Hubungi kita?

Booking Adventures

Lokal lan Nasional Pemandu Wisata & Layanan Tamu

Reservasi: Tur & Wisata ing Dom. Rep.

📞 Telpon / Whatsapp  + 1-809-720-6035.

📩 info@bookingadventures.com.do

We are Fleksibel Setting Private Tours by Whatsapp: + 18097206035.

Saka Punta cana, Las Terrenas, Las Galeras, Sabana de la mar utawa Miches.

Liyane Pilihan Nonton Paus