Wisata Taman Nasional Los Haitises saka Punta Cana, Montana Redonda & Cano Hondo

Duration:
Day Tour
Tumpaan:
Bus, Kapal, Katamaran
Tipe Tur:
Wisata Eko
Ukuran klompok:
Min 6 Maks 35

$125.00

Wisata saka Punta Cana kanggo ngunjungi Taman Nasional Los Haitises, Montana Redonda & Cano Hondo. Kalebu Nedha awan lan Transportasi kanggo riko menyang 3 guwa utama, eksplorasi 2 ekosistem mangrove beda, views, lan Simming Pools.

Full Day Trip menyang Los Haitises National Park karo Local Tour guide. Ngunjungi Cays ing Los Haitises National Park, Mangrove, Vegetasi, Birding, Caves, Pictographs lan wilayah sajarah Sabana de la Mar ing Los Haitises National Park. Pemandangan sing nggumunake ing Montana Redonda lan Nedha awan ditambah Kolam Renang ing Cano Hondo.

 

Mangga Pilih tanggal kanggo Tur: 

Diskon:
Punta Cana:

Layanan sing diiringi

insurance

Tawaran khusus

Description

Transportasi & Nedha awan Klebu

Wisata Taman Nasional Los Haitises saka Punta Cana, Montana Redonda & Cano Hondo Day Trip.

Wisata Taman Nasional Los Haitises saka Punta Cana, Montana Redonda & Cano Hondo

Ringkesan

Wisata Taman Nasional Los Haitises saka Punta Cana Day Trip. Miwiti saka hotel ing Punta Cana utawa Bavaro. Kita bakal nyopir karo pemandu wisata menyang Montana Redonda. Ngendi sampeyan duwe wektu kanggo njupuk Foto sange saka salah siji saka views paling nyengsemaken ing Republik Dominika. Sawise mandeg pisanan iki, kita terus menyang Los Haitises National Park, sawetara cemilan lan ombenan khas nalika kita mubeng bakau, guwa-guwa lan pulo rock misuwur kaya ing Jurassic Park. Sawise Ngunjungi Taman Nasional Los Haitises Nedha awan nunggu kita ing Caño Hondo. Sawise nedha awan lokal lan gastronomik lokal, sampeyan kudu duwe wektu kanggo nglangi ing banyu kolam alami sing unik saka Taman Nasional Los Haitises.

Sawise pengalaman iki, sampeyan bakal bali menyang Komunitas Punta Cana saka ngendi kita njupuk sampeyan.

  • Fees klebu
  • lunch
  • cemilan
  • Pemandu Wisata Lokal ing Inggris utawa Prancis
  • transportasi
  • Perjalanan prau
  • Montana Redonda
  • Caño Hondo

 

Inklusi & Pengecualian

 

Inclusions

  1. Los Haitises Tour + Guwa lan Pictographs
  2. Montana Redonda
  3. Caño Hondo
  4. lunch
  5. Hotels Pick Up ing Area Punta Cana.
  6. Kabeh pajak, ragad lan biaya penanganan
  7. Pajeg lokal
  8. Minuman
  9. cemilan
  10. Kabeh kegiatan
  11. Pandhuan lokal

Pambatasan

  1. Warisan
  2. Ombenan Alkohol

 

Mangkat & Bali

Wong lelungan bakal entuk titik temu sawise Proses Reservasi. Tours miwiti lan Rampung ing titik patemon Panjenengan.

Tur Taman Nasional Los Haitises saka Punta Cana, Montana Redonda & Cano Hondo.

Apa sing Diarepake?

Entuk karcis kanggo ngunjungi Los Haitises National Park Tour saka Punta Cana. Full Day Trip. Wiwit saka Punta Cana, Republik Dominika. Njupuk transportasi karo pemandu wisata lokal kanggo Visit Montana Redonda views, Los Haitises National Park ing Sabana de la Mar lan Lunchtime ing Caño Hondo.

Tur kasebut, diatur dening "Petualangan Pemesanan" diwiwiti ing titik patemon sing disetel karo Pemandu Wisata. Ayo karo Booking Adventures lan miwiti mriksa sawetara bakau sing diisi manuk, bukit-bukit sing subur lan guwa-guwa Taman Nasional Los Haitises. Dolan maring pulo karo manuk watara. Ing mangsa nyarang, kita malah bisa ndeleng cah ayu Pelecanos ing susuh. Njupuk luwih akeh ing Kapuloan Rocky lan ngunjungi Gua kanthi piktograf lan petrograf saka wong pribumi.

Liwat bakau lan Tanah ing Teluk San Lorenzo mbukak, Sabana de la Mar saka ngendi sampeyan bisa motret lanskap alas sing kasar. Delengen menyang banyu kanggo ndeleng Manatees, crustacea, lan lumba-lumba.

Jeneng taman nasional asalé saka pedunung asliné, wong Indian Taino. Ing basa "Haitises" nerjemahake menyang dataran tinggi utawa Hills, referensi kanggo tatanan geologi tajem pesisir karo Limestones. Aventure luwih jero menyang taman kanggo njelajah guwa kayata Cueva San Gabriel, Cueva de la Arena, lan Cueva de la Línea.

Guwa kasebut ing cadangan iki digunakake minangka papan perlindungan dening wong-wong India Taino lan, mengko, kanthi ndhelikake bajak laut. Goleki gambar saka India sing dekorasi sawetara tembok.

Uga Montana Redonda (Gunung Bunder) ing Miches, minangka papan sing ora bisa dilalekake, diubengi dening alam deso, nikmati panorama, ing ngendi refleksi laguna digabungake karo srengenge ing pantai lan srengenge srengenge kanthi ijo gunung. , hawa resik, lan manuk sing nyanyi, tentrem, lan katentreman sing ngisi kita pengin tetep.

Ditambah Caño Hondo Komplek sing nggumunake ing pucuk gunung kanthi pemandangan teluk sing kebak alam lan teluk Samana ing sisih ngisor. Kaya-kaya sampeyan manggon ing swarga alas udan kanthi gaya sing apik banget lan santai lan sepi. Kanthi akses menyang blumbang teka saka Kali Alam saka Taman Nasional Los Haitises.

Panggonan iki ngendi kita bakal nedha awan khas, Yen sampeyan vegan ora kuwatir kita uga duwe pangan kanggo sampeyan!

Sawise nedha awan, kita bali menyang Punta Cana!!

Yen sampeyan seneng lelungan iki luwih suwe utawa luwih cendhak, hubungi Kita.

 

Apa sampeyan kudu nggawa?

  • kamera
  • Repellent tunas
  • Suncream
  • Hat
  • Celana sing nyaman
  • Sepatu hiking kanggo alas
  • Sandal menyang wilayah Spring.
  • Sandhangan renang

 

Hotel Pickup

Pick-up hotel ditawakake kanggo tur iki. Pilih Jeneng Hotel lan wektu ing kene. Yen Hotel sampeyan ora ana ing dhaptar, Hubungi Kita.

 

Catetan: Yen sampeyan pesen ing 24 jam saka demo / Excursion wektu departure, kita bisa aransemen hotel Pick-up. Sawise tuku rampung, kita bakal ngirim informasi kontak lengkap (nomer telpon, alamat email, etc.) kanggo Tour guide lokal kanggo ngatur noto pick-up.

Konfirmasi Info Tambahan

  1. Tiket minangka Resi sawise mbayar Tour iki. Sampeyan bisa nuduhake pembayaran ing telpon.
  2. Titik Temu Bakal Ditampa Sawise Proses Reservasi.
  3. Anak kudu diiringi wong diwasa.
  4. Ora bisa diakses kursi rodha
  5. Bayi kudu lungguh ing puteran
  6. Ora dianjurake kanggo lelungan karo masalah bali
  7. Ora dianjurake kanggo lelungan ngandhut
  8. Ora ana masalah jantung utawa kondisi medis serius liyane
  9. Paling lelungan bisa melu

Kebijakan pambatalan

Kanggo mbalekaken lengkap, mbatalake paling 24 jam sadurunge tanggal wiwitan pengalaman. Dana bakal ilang yen leladen dibatalake ing dina padha trip.

Video Taman Nasional Los Haitises:

Hubungi kita?

Booking Adventures

Lokal lan Nasional Pemandu Wisata & Layanan Tamu

Reservasi: Tur & Wisata ing Dom. Rep.

📞 Telpon / Whatsapp  + 1-809-720-6035.

📩 info@bookingadventures.com.do

We are Fleksibel Setting Private Tours by Whatsapp: + 18097206035.