Nonton Paus 2023 ing Punta Cana / Cap Cana menyang Teluk Samana + Cayo Levantado (Pulo Bacardi) saka Hotel.

Duration:
10 nganti 12 JAM
Tumpaan:
BUS, Catamaran utawa Boat Tour
Tipe Tur:
Nonton Paus Punta Cana, Tur Eco, sinau babagan Alam Republik Dominika, nglangi, nonton Paus Samana, Pulau Bacardi
Ukuran klompok:
min 1 Maks 45

$119.99

Saka hotel Punta Cana, kita bakal seneng mujur nengen ayu saka Oriental Mountain Range nalika kita drive lor Punta Cana sadurunge tekan ing desa nelayan cilik Miches ing gisik kidul Samana Bay. Ing kana sampeyan bakal seneng sarapan cepet sadurunge numpak prau menyang Samana. Kita bakal njelajah jero teluk kanggo nonton paus. Kita bakal pisanan tekan Cayo Levantado, uga dikenal minangka Pulo Bacardi amarga meh padha karo pesisir Bacardi Rum sing tau digunakake kanggo iklan sing misuwur. Cayo Levantado ora kurang saka oasis tropis - pulo cilik ing tengah segara kanthi banyu pirus lan pasir putih.

Tur iki bisa utawa ora kalebu mandeg ing Air Terjun Limon. Kanggo Book trip padha karo grojogan please Klik kene.

 

 

Mangga Pilih tanggal kanggo The Excursion:

Diskon:
Keberangkatan Hotel Punta Cana::

Tawaran khusus

Description

Pick Up saka Hotel lan Cayo Levantado (Bacardi Island).

Nonton Paus 2023 ing Punta Cana/Cap Cana nganti Teluk Samana

Ringkesan🐳

Whale Punta Cana, whale watching in Samaná Bay and visit Cayo Levantado during this full-day excursion from Punta Cana hotels. Travel to Samaná bay aboard a comfortable, air-conditioned coach, then transfer to a boat Catamaran  at Miches. Cruise out into the open waters to look for the pods of humpback whales who visit to breed and have their calves in the area. Learn about the behavior and biology of these marine mammals from your expert naturalist guide. Continue to Cayo Levantado, or Bacardi Island, for lunch on the beach and a dip in the azure waters before returning to Punta Cana.

 

Catetan: Tur iki bisa utawa ora kalebu mandeg ing Air Terjun Limon. Kanggo pesen trip padha karo grojogan please Klik kene.

 

  • Wisata Whale Watching
  • Biaya mlebu menyang Observatorium
  • Kalebu nedha awan Buffet ing pantai
  • Transfer prau
  • Transfer saka Hotel Punta Cana
  • Kapten menehi instruksi lan Pengawasan
  • Pandhuan Wisata

 

Inklusi & Pengecualian

 

Inclusions

 

  1. Buffet nedha awan ing pantai
  2. Pandhuan Wisata
  3. Catamaran utawa Boat Trip
  4. Kabeh pajak, ragad lan biaya penanganan
  5. Pajeg lokal
  6. Minuman

Pambatasan

  1. Warisan

 

Mangkat & Bali

Pick-up hotel ditawakake kanggo tur iki. Ing Cathetan Cukup tulis jeneng hotel kanggo njupuk sampeyan. We Pick munggah ing kabeh Hotel Punta Cana.

 

Whale Watching 2023 ing Punta Cana/Cap Cana nganti Teluk Samana + Cayo Levantado (Pulo Bacardi) saka Hotel.

Apa sing Diarepake?

Cedhak karo raksasa segara Republik Dominika sajrone 12 jam nonton paus Humpback ing Teluk Sámana. Nglampahi dina sing ora iso dilalekake kanggo nonton ewonan paus sing kumpul menyang pulo saben taun kanggo kawin, pakan lan dolanan ing banyu tropis sing anget. Nalika sampeyan mirsani makhluk-makhluk sing ayu iki, sampeyan bakal entuk wawasan unik saka pandhuan ahli nonton paus. Rampung dina karo nedha awan klebu lan wektu pantai ing ayu Cayo Levantado Island. Transportasi hotel round-trip uga kalebu.

Saka 9:00 am nganti 12:00-noon Whale watching observatorium lan Sawise trip Paus iki kita bakal ngunjungi Pulau Bacardi / Cayo Levantado. Ing Pulo Bacardi, prasmanan nedha awan saka gaya Dominika khas bakal diwenehake (nasi, kacang buncis, iwak, salad…). Yen nedha awan wis rampung, sampeyan bisa nglangi nganti jam 4:30 sore. Tur bakal rampung ing jam 5:00 ing pelabuhan sing padha saka ngendi iku bakal miwiti onboad kita Catamaran lan bis bali menyang Hotel Punta Cana.

Tur iki bisa utawa ora kalebu mandeg ing Air Terjun Limon. Kanggo pesen trip padha karo grojogan please Klik kene.

Jadwal:

6:00 - 7:00 Pick munggah pelanggan saka hotel beda
07:00 Mangkat menyang Las Canitas ing Sabana de la mar
08:15 Arrival at the private dock
08:15 - 8:40 Wektu Sarapan (sandwich, muffin, teh, kopi, jus)
8:45 Papan kanggo miwiti lelungan menyang papan suci paus bungkuk ing Samana
11:00 Telusuri paus kanggo wektu 45 menit- Iki wektu tindakake aturan pemerintah.
11:45 Kepala menyang Cayo Levantado ing Teluk Samana
12:30 Rawuh ing Cayo Levantado
13:00 Wektu nedha awan (prasmanan nedha awan, khas Dominika)*
13:45 - 15:30 Wektu luang ing Cayo Levantado
15:00 - 15:45 Numpak kapal maneh arah bali menyang Miches
17:00 Rawuh ing Miches lan mangkat menyang hotel ing Punta Cana
19:30 - 20:00 Rawuh ing hotel ing Punta Cana

*Menu Nedha awan (khas Dominika)
Nasi, pitik panggang utawa iwak panggang, salad, sayuran, woh-wohan seger.

*Customers who choose to add the stop at the waterfall El Limon after the whale watching will move to the waterfall ad will have less time to spend in Cayo Levantado.

Tur iki bisa utawa ora kalebu mandeg ing Air Terjun Limon. Kanggo pesen trip padha karo grojogan please Klik kene.

 

Apa sampeyan kudu nggawa?

  • kamera
  • Repellent tunas
  • suncream
  • Hat
  • Celana sing nyaman
  • Sandal menyang pantai
  • Sandhangan renang
  • Awis kanggo oleh-oleh

 

Hotel Pickup

Pick-up hotel ditawakake kanggo tur iki. Ing Cathetan Cukup tulis jeneng hotel kanggo njupuk sampeyan. We Pick munggah ing kabeh Hotel Punta Cana.

 

Catetan: yen sampeyan pesen ing 24 jam saka demo / Excursion wektu departure, kita bisa aransemen hotel Pick-up. Sawise tuku rampung, kita bakal ngirim informasi kontak lengkap (nomer telpon, alamat email, etc.) kanggo Tour guide lokal kanggo ngatur noto pick-up.

Konfirmasi Info Tambahan

  1. Tiket minangka Resi sawise mbayar Tour iki. Sampeyan bisa nuduhake pembayaran ing telpon.
  2. Titik Temu Bakal Ditampa Sawise Proses Reservasi.
  3. Anak kudu diiringi wong diwasa.
  4. kursi roda bisa diakses
  5. Bayi kudu lungguh ing puteran
  6. Paling lelungan bisa melu
Kebijakan pambatalan

Kanggo mbalekaken lengkap sawise Fees, Waca Sarat lan Ketentuan ing proses leladen sadurunge leladen saka pengalaman.

Hubungi kita?

TOUR PAUS SAMANA

Lokal lan Nasional Pemandu Wisata & Layanan Tamu

Reservasi: Tur & Wisata ing Dom. Rep.

📞 Telpon / Whatsapp  + 1-809-720-6035.

📩 info@bookingadventures.com.do

We are Fleksibel Setting Private Tours by Whatsapp: + 18097206035.