Los Haitises Boat Private trip - Saka Area Club Med Michès Playa Esmeralda

Duration:
Jam 5
Tumpaan:
Tur Kapal
Tipe Tur:
Eco Tour, Gua, Pictografhs, San Lorenzo Bay, Mangrove & liyane...
Ukuran klompok:
2 Min 40 Maks

$110.00

Rega paling murah kanggo ngunjungi Taman Nasional Los Haitises saka Sabana de la Mar utawa Miches Hotels karo Warga. Perjalanan kasebut diwiwiti ing Pelabuhan Utama Taman Nasional Haitises. Perjalanan iki diwiwiti jam 8:00 karo Pemandu Wisata Lokal sing ngerti Sejarah asli Taman Nasional sing apik banget.

Sawise kita miwiti saka pelabuhan Utama Taman Nasional Los Haitises jeneng Caño Hondo (Deep Creek) ing BOAT karo Life jackets. Kita bakal nikmati alas Red Mangroves nganti tekan San Lorenzo Bay, teluk cilik menyang Teluk Samaná. Lan kene kita lunga! Kaping pisanan sing bisa dideleng yaiku koleksi pulo gunung gamping gedhe sing diarani Mogotes. Ing ndhuwur iku luwih saka 700 spesies Tanduran lan akeh manuk wetlands mabur mubeng. Mengko Ngunjungi Guwa kanthi piktograf saka komunitas pribumi 750 taun kepungkur.

 

Mangga Pilih tanggal kanggo Tur 

 

Mangga Pilih tanggal kanggo Tur 

Diskon:
Saka Hotel Sabana de la Mar utawa Caño Hondo:

Layanan sing diiringi

Panuntun

Tawaran khusus

Description

Mangrove, Pemandu Lokal lan Gua

Los Haitises Boat Private trip - Saka Area Club Med Michès Playa Esmeralda

Ringkesan

If you are In Miches pick a Private normal trip to Los Haitises National Park.  Come with us and visit the most beautiful national park of the Dominican Republic, Visiting Mangroves, Caves, and San Lorenzo Bay. This experience can start from the Sabana de la Mar community learning about the history of Sabana de la Mar. Also, we start this trip from Sabana de la mar.

  • Fees klebu
  • Pandhuan nyedhiyakake instruksi lan Pengawasan
  • Nedha awan ora kalebu kanggo Nedha awan ing Caño Hondo Pilih tur iki: Los Haitises Plus Caño Hondo.

 

Inklusi & Pengecualian

 

Inclusions

  1. Los Haitises Tour + Guwa lan Pictographs
  2. Kabeh pajak, ragad lan biaya penanganan
  3. Pajeg lokal
  4. Kabeh kegiatan
  5. Pandhuan lokal
  6. Transportasi klebu

Pambatasan

  1. Warisan
  2. Nedha awan ora kalebu kanggo Nedha awan ing Caño Hondo Pilih tur iki: Los Haitises Plus Caño Hondo.
  3. transfer
  4. Ombenan Alkohol

 

Mangkat & Bali

Wong lelungan bakal entuk titik temu sawise Proses Reservasi. Tours miwiti lan Rampung ing titik patemon kita.

 

Apa sing Diarepake?

 

Entuk karcis for visiting Los Haitises National Park from Miches with transportation included with Caves, Mangroves and San Lorenzo Bay.

Rega paling murah kanggo ngunjungi Taman Nasional Los Haitises saka Sabana de la Mar utawa Miches Hotels karo Warga. Perjalanan kasebut diwiwiti ing Pelabuhan Utama Taman Nasional Haitises. Perjalanan iki diwiwiti jam 10:00 karo Pemandu Wisata Lokal sing ngerti Sejarah asli Taman Nasional sing apik banget.

Sawise kita miwiti saka pelabuhan Utama Taman Nasional Los Haitises jeneng Caño Hondo (Deep Creek) ing BOAT karo Life jackets. Kita bakal seneng alas Red Mangroves nganti tekan ing Teluk San Lorenzo. Teluk cilik menyang Teluk Samaná. Lan kene kita lunga! Kaping pisanan sing bisa dideleng yaiku koleksi pulo gunung gamping gedhe sing diarani Mogotes. ing ndhuwur mau luwih saka 700 spesies Tanduran lan akeh manuk wetlands mabur mubeng. Mengko Ngunjungi Guwa kanthi piktograf saka komunitas pribumi 750 taun kepungkur.

Liwat bakau lan Tanah ing Teluk San Lorenzo sing mbukak, saka ngendi sampeyan bisa motret lanskap alas sing kasar. Delengen menyang banyu kanggo ndeleng Manatees, crustacea, lan lumba-lumba.

Jeneng taman nasional asalé saka pedunung asliné, wong Indian Taino. Ing basa "Haitises" nerjemahake menyang dataran tinggi utawa Hills, referensi kanggo tatanan geologi tajem pesisir karo Limestones. Aventure luwih jero menyang taman kanggo njelajah guwa kayata Cueva de la Arena lan Cueva de la Línea. Guwa ing cadangan iki digunakake minangka papan perlindungan dening wong India Taino lan, mengko, kanthi ndhelikake bajak laut. Goleki gambar saka India sing dekorasi sawetara tembok. Sawise ngunjungi Taman Nasional Los Haitises kita bakal bali menyang pelabuhan ing ngendi perjalanan kita diwiwiti.

 

Apa sampeyan kudu nggawa?

  • kamera
  • Repellent tunas
  • suncream
  • Hat
  • Celana sing nyaman
  • Sepatu hiking kanggo alas
  • Sandal menyang wilayah Spring.
  • Sandhangan renang

 

Hotel Pickup

Hotel Pick-up ditawakake yen sampeyan ana ing Miches utawa Sabana de la mar Hotels.

 

Catetan: yen sampeyan pesen ing 24 jam saka demo / Excursion wektu departure, kita bisa ngatur hotel Pick-up karo biaya ekstra yen sampeyan ora ana ing Miches utawa Sabana de la mar hotels. Sawise tuku rampung, kita bakal ngirim informasi kontak lengkap (nomer telpon, alamat email, etc.) kanggo Tour guide lokal kanggo ngatur noto pick-up.

Konfirmasi Info Tambahan

  1. Tiket minangka Resi sawise mbayar Tour iki. Sampeyan bisa nuduhake pembayaran ing telpon.
  2. Titik Temu Bakal Ditampa Sawise Proses Reservasi.
  3. Anak kudu diiringi wong diwasa.
  4. Ora bisa diakses kursi rodha
  5. Bayi kudu lungguh ing puteran
  6. Ora dianjurake kanggo lelungan karo masalah bali
  7. Ora dianjurake kanggo lelungan ngandhut
  8. Ora ana masalah jantung utawa kondisi medis serius liyane
  9. Paling lelungan bisa melu

Kebijakan pambatalan

Kanggo mbalekaken lengkap, mbatalake paling 24 jam sadurunge tanggal wiwitan pengalaman.

Hubungi kita?

Booking Adventures

Lokal lan Nasional Pemandu Wisata & Layanan Tamu

Reservasi: Tur & Wisata ing Dom. Rep.

📞 Telpon / Whatsapp  + 1-809-720-6035.

📩 info@bookingadventures.com.do

We are Fleksibel Setting Private Tours by Whatsapp: + 18097206035.

Tours lan Excursions watara Cano Hondo

Wisata Cano Hondo

Pilihan liyane kanggo wisata lan dolan ing wilayah Cano Hondo. Sabana de la mar, Republica Dominicana.