Samana Cayo Levantado (Bacardi Island) lan Whale Watching saka Miches ing Catamaran

Duration:
Dina Liwat
Tumpaan:
Catamaran utawa Boat Tour
Tipe Tur:
Tur eko, sinau babagan Alam Republik Dominika, nglangi, nonton Paus Samana, Pulo Bacardi
Ukuran klompok:
min 4 Maks 45
Lokasi:

$85.00

Whale Miches Tours & Excursiones. Reserve sus boletos for el avistamiento de ballenas en la Bahía de Samaná, comenzando desde Miches y visitando Cayo Levantado, también conocida como Isla Bacardí for a aventura con pase de un día.

 

Pilih pilihan wisata:

Diskon:
Departure:

Tawaran khusus

Description

[/ vc_column] [/ vc_row]

Cayo Levantado + Avistamiento de ballenas de Miches en catamarán

Ringkesan

Nonton paus ing Teluk Samaná wiwit saka pelabuhan Miches ing Catamaran. Trip iki diwiwiti jam 9:00 lan rampung jam 5:00. Rapat sadurunge ing pelabuhan Kita ing Miches. Sawise aborting kita Catamaran utawa Boat kanggo ngunjungi Paus ing habitat dhewe.

Saka 9:00 am nganti 12:00-noon Whale watching observatorium lan Sawise trip Paus iki kita bakal ngunjungi Pulau Bacardi / Cayo Levantado. Ing Pulo Bacardi, Buffet Lunch saka Gaya Dominika khas bakal diwenehake. Yen nedha awan wis rampung, sampeyan bisa nglangi nganti jam 4:30 sore. Tur bakal rampung jam 5:00 ing pelabuhan sing padha sing bakal diwiwiti.

Cathetan: Tur iki Ora Pribadi. Kanggo tur pribadi, hubungi kita.

  • Wisata Whale Watching
  • Biaya mlebu menyang Observatorium
  • Kalebu nedha awan Buffet ing pantai
  • Transfer prau
  • Kapten menehi instruksi lan Pengawasan
  • Pandhuan Wisata

 

Inklusi & Pengecualian

 

Inclusions

 

  1. Buffet nedha awan ing pantai
  2. Paus nonton
  3. Pandhuan Wisata
  4. Catamaran utawa Boat Trip
  5. Kabeh pajak, ragad lan biaya penanganan
  6. Pajeg lokal
  7. Minuman
  8. Ombenan Alkohol

Pambatasan

  1. Warisan
  2. Mobil Transfer

 

Mangkat & Bali

Wong lelungan bakal entuk titik temu sawise Proses Reservasi. Tours miwiti lan Rampung ing titik patemon kita.

 

Apa sing Diarepake?

 

Entuk karcis kanggo dina Whale Watching tur ing Teluk Samaná miwiti saka Miches ing Catamaran karo ombenan lokal plus nedha awan apik lan wektu pantai.

Daypass kanggo nonton paus, diatur dening "Booking Adventures" diwiwiti ing titik patemon disetel karo Tour Guide. Nedha awan ing pantai lan sampeyan bisa tetep anggere sampeyan pengin nglangi. Yen sampeyan Vegan, kita uga bisa nyetel sawetara panganan kanggo sampeyan.

Jadwal:

8:45 AM - 5:00 PM

 

Apa sampeyan kudu nggawa?

  • kamera
  • Repellent tunas
  • Suncream
  • Hat
  • Celana sing nyaman
  • Sandal menyang pantai
  • Sandhangan renang
  • Awis kanggo oleh-oleh

 

Hotel Pickup

Pick-up hotel ora ditawakake kanggo tur iki.

 

Catetan: yen sampeyan pesen ing 24 jam saka demo / Excursion wektu departure, kita bisa ngatur hotel Pick-up karo biaya ekstra. Sawise tuku rampung, kita bakal ngirim informasi kontak lengkap (nomer telpon, alamat email, etc.) kanggo Tour guide lokal kanggo ngatur noto pick-up.

Konfirmasi Info Tambahan

  1. Tiket minangka Resi sawise mbayar Tour iki. Sampeyan bisa nuduhake pembayaran ing telpon.
  2. Titik Temu Bakal Ditampa Sawise Proses Reservasi.
  3. Anak kudu diiringi wong diwasa.
  4. kursi roda bisa diakses
  5. Bayi kudu lungguh ing puteran
  6. Paling lelungan bisa melu

Kebijakan pambatalan

Kanggo obtener un reembolso completo, cancele al less 24 hours antes de la fecha de inicio de la experiencia.

Kontak?

TOUR BALENAS SAMANA

 Layanan kanggo huéspedes lan turísticos lokal  y  nasional

Reservasi:  Tours lan Excursiones en Dom. Reps.

📞 Telpon / Whatsapp   + 1-809-720-6035 .

📩 info@bookingadventures.com.do

Somos tours privados de configuración flexible saka Whatsapp:  + 18097206035.

[/ vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]