Mlaku-mlaku + Kayak Los Haitises

Duration:
Jam 4
Tumpaan:
Wisata hiking
Tipe Tur:
Tur eko, sinau babagan Nature of Dominican Republic, Hike + Kayak Los Haitises National Park
Ukuran klompok:
Min 1 Maks 35

$67.00

Caminata de 3 jam y kayak en manglares en el Parque Nacional Los Haitises con un guía turístico local desde Sabana de la mar. Visitando las áreas de Selva Tropical, Cocos, Café lan Cacao. Aprendiendo sobre la historia asli saka Parque Nacional Los Haitises.

 

Pilih fecha kanggo el viaje de senderismo:

Diskon:
Cano Hondo utawa Sabana de la Mar:

Layanan sing diiringi

insurance

Tawaran khusus

Description

Ringkesan

This Hiking Trail + Kayaking Tour start from Caño Hondo/Sabana de La Mar port. We will hike around 3 hours along the Humid Forest in the Los Haitises National Park. You will learn about the medicinal plants of this area, see the broadleaf forest primary and secondary Los Haitises National Park mountains and at the same time reach the spring of the Jivales River from which the waters of the natural pools of Eco-lodge Caño Hondo. Then we take the equipment required for your safety (Lifejackets, etc), kayaks and going through mangrove swamps. You will see some bird-filled mangroves, rolling hills of lush vegetation. Through the mangroves and Land at the open San Lorenzo Bay, from where you can photograph the rugged forest landscape.

Sawise pengalaman iki, sampeyan bakal bali menyang Cano Hondo utawa Sabana de la mar.

  • Fees klebu
  • Los Haitises National Park Hiking Trip
  • Pandhuan nyedhiyakake instruksi lan Pengawasan

 

Inklusi & Pengecualian

 

Inclusions

 

  1. Taman Nasional Los Haitises
  2. Mlaku-mlaku + Kayak
  3. Kabeh pajak, ragad lan biaya penanganan
  4. Pajeg lokal
  5. Minuman
  6. Kabeh kegiatan
  7. Pandhuan lokal

Pambatasan

  1. Warisan
  2. transfer
  3. lunch
  4. Ombenan Alkohol

 

Mangkat & Bali

Wong lelungan bakal entuk titik temu sawise Proses Reservasi. Tours miwiti lan Rampung ing titik patemon kita.

 

Mbukak + Kayak Los Haitises National Park

Apa sing Diarepake?

Jeneng taman nasional asalé saka pedunung asliné, wong Indian Taino. Ing basa "Haitises" nerjemahake menyang dataran tinggi utawa Hills, referensi kanggo tatanan geologi tajem pesisir karo Limestones. Kayaking iku 2 jam.

Sinau babagan Sejarah lan Alam karo Panuntun Wisata Lokal sing Tuwuh minangka pelindung lingkungan lan Sukarelawan ing area proyek iki. Tur, sing diatur dening "Petualangan Pemesanan" diwiwiti ing titik pertemuan sing disetel karo Pemandu Wisata.

Sawise lumaku dhisikan liwat sawah lan farmlands, sampeyan bakal miwiti lumaku dening Coconuct lan Cacao Forest. Saben menit mlebu ing area alas konservasi utama lan unik ing Taman Nasional Los Haitises. Teka karo Booking Adventures lan miwiti mriksa sawetara spesies Manuk Endemik, Mamalia lan Tanduran, bukit-bukit sing subur lan guwa-guwa Taman Nasional Los Haitises.

Jeneng taman nasional asalé saka pedunung asliné, wong Indian Taino. Ing basa "Haitises" nerjemahake menyang dataran tinggi utawa Hills, referensi kanggo tatanan geologi tajem pesisir karo Limestones. Aventure luwih jero menyang taman kanggo njelajah guwa kayata Cueva de la Arena lan Cueva de la Línea. Sampeyan bisa cocog demo prau karo trip Hiking. Mung Hubungi kita.

Guwa ing cadangan iki digunakake minangka papan perlindungan dening wong-wong India Taino lan, mengko, kanthi ndhelikake bajak laut. Goleki gambar saka India sing dekorasi sawetara tembok. Ing Rain Forest, ana luwih saka 700 atusan spesies tanduran, kita nyoba mulang pengunjung babagan kabeh tanduran medis sing kita kenal ing jalur hiking iki.

Ayo sinau, Mlaku-mlaku lan enyoy alam nyata Taman Nasional Los Haitises.

 

Apa sampeyan kudu nggawa?

  • kamera
  • Repellent tunas
  • Suncream
  • Hat
  • Celana sing nyaman
  • Sepatu hiking kanggo alas
  • Sandal menyang wilayah Spring.
  • Sandhangan renang

 

Hotel Pickup

Pick-up hotel ora ditawakake kanggo tur iki. Mung yen sampeyan ana ing Hotel Cano Hondo utawa Hotel ing wilayah Sabana de la mar.

Catetan: Yen sampeyan pesen ing 24 jam saka demo / Excursion wektu departure, kita bisa ngatur hotel Pick-up karo biaya ekstra saka sembarang panggonan Republik Dominika. Sawise tuku rampung, kita bakal ngirim informasi kontak lengkap (nomer telpon, alamat email, etc.) kanggo Tour guide lokal kanggo ngatur noto pick-up.

Konfirmasi Info Tambahan

  1. Tiket minangka Resi sawise mbayar Tour iki. Sampeyan bisa nuduhake pembayaran ing telpon.
  2. Titik Temu Bakal Ditampa Sawise Proses Reservasi.
  3. Anak kudu diiringi wong diwasa.
  4. Ora bisa diakses kursi rodha
  5. Bayi kudu lungguh ing puteran
  6. Ora dianjurake kanggo lelungan karo masalah bali
  7. Ora dianjurake kanggo lelungan ngandhut
  8. Ora ana masalah jantung utawa kondisi medis serius liyane
  9. Paling lelungan bisa melu

Kebijakan pambatalan

Kanggo mbalekaken lengkap, mbatalake paling 24 jam sadurunge tanggal wiwitan pengalaman. Dana bakal ilang yen leladen dibatalake ing dina padha trip.

Hiking Rain Forest lan Kayaking

Mbukak + Kayak Los Haitises National Park

Pengalaman Iki Mbutuhake Minimal 2 Peserta. Yen sampeyan ora 2 please aran gratis kanggo hubungi kita!

Hubungi kita?

Booking Adventures

Lokal lan Nasional Pemandu Wisata & Layanan Tamu

Reservasi:  Tours lan Excursiones en Dom. Reps.

📞 Telpon / Whatsapp   + 1-809-720-6035 .

📩 info@bookingadventures.com.do

Somos tours privados de configuración flexible saka Whatsapp:  + 18097206035. [/ vc_column_text]

[/ vc_column] [/ vc_row]